Slider

Flyttekasser og pakking

Klar Kasse Flyttekasser

Basert på lang erfaring i flyttebransjen vet vi at bruk av pappesker til flytting kan by på noen utfordringer. Ved regn og snø kan pappesker bli våte og miste sin funksjon, det er begrenset hvor mye vekt de tåler, de kan være vanskelige å stable sikkert i flyttebilen, og har man behov for mange esker er de tidkrevende å sette sammen. 

Vi har derfor en samarbeidsavtale med Klar Kasse AS, som leier ut og selger solide flyttekasser av høy kvalitet.

Kassene har også andre tilleggsfunksjoner som inndelere til glass og tallerkener som gjør pakkingen enklere. Kassene leveres gratis på døren, og hentes hvor du vil, når du vil, gratis. Leie av flyttekasser fra Klar Kasse er som regel rimeligere enn kjøp av pappesker.

Hvordan Klar Kasse fungerer:

1. Bestill en flyttepakke som passer til din flytting. Du kan leie kassene så lenge du ønsker
2. Klar Kasse leverer kassene hjem til deg eller ditt kontor, gratis.
3. Du pakker og flytter selv/bruker flyttebyrå
4. Når du er ferdig med å pakke ut henter Klar Kasse flyttekassene fra ditt nye hjem/kontor, gratis.

Den enkleste, rimeligste og mest miljøvennlige måten å pakke ned ditt hjem eller kontor.

kasse open

Pakking

Tenk gjennom hva du har bruk for lengst i den gamle boligen, og hva du vil trenge først i den nye. Vintertøy vil du neppe ha bruk for på en stund hvis du flytter om sommeren, og omvendt. Gjenstander på loft og kjeller, og alle ting du ikke har daglig behov for, kan du pakke i esker og merke flere uker før flyttedagen.Pakk gjerne et par «Åpnes Først»-esker, med helt essensielle ting du trenger de første dagene. Dette kan være toalettsaker, undertøy, klesskift, utstyr til måltider, elektronikk samt dyne, pute og sengetøy. Pakker du for hele familien kan det være lurt å pakke en slik eske per person. 

Vi kan gjøre hele jobben for dere, men dersom dere vil gjøre hele eller deler av jobben selv, så kan alt av pakkeutstyr, flyttekasser, bobleplast, tape, silkepapir, garderobeesker etc. kjøpes via oss. Dette kan fraktes til deres bolig eller kontor i god tid før flytting. Skal vi stå for pakking og merking, så kommer vi med nødvendig emballasje og pakker alt som er i skuffer og skap. Vi merker hver flyttekasse med hva den inneholder og hvilket rom den kommer fra slik at det blir enkelt å plassere den i riktig rom når man skal levere flyttelasset. En vellykket flytteprosess krever både erfaring og god planlegging. En av de viktigste arbeidsoppgavene er selve pakkingen. Denne oppgaven handler om mer enn å bare pakke ned og opp igjen. Alt skal pakkes på en skånsom måte, vekten fordeles på en god måte og eskene merkes. Du må vite omtrent hvor mange esker du trenger, og du bør sørge for å ha alt av flytteemballasje - og nok flytteemballasje, før du begynner. 

Vi anbefaler alle våre kunder å bestille flyttekasser og all flytteemballasje via vår samarbeidspartner Klar Kasse. De leverer gratis og tilbyr alt innen flytteemballasje til en rimelig pris. Se https://klarkasse.no/ for bestilling og mer informasjon. Klar Kasse leverer i Oslo, Drammen og alle plasser imellom. Dette kan også bestilles direkte via Topp Transport & Flyttebyrå.