Shadow
Slider

Pakking og pakkemateriell

Pakking

Vi kan gjøre hele jobben for dere, men dersom dere vil gjøre hele eller deler av jobben selv, så kan alt av pakkeutstyr, flyttekasser, bobleplast, tape, silkepapir, garderobeesker etc. kjøpes via oss. Dette kan fraktes til dere bolig eller kontor i god tid før flytting. Skal vi stå for pakking og merking, så kommer vi med nødvendig emballasje og pakker alt som er i skuffer og skap. Vi merker hver flyttekasse med hva den inneholder og hvilket rom den kommer fra slik at det blir enkelt å plassere den i riktig rom når man skal levere flyttelasset.

Vi anbefaler alle våre kunder å bestille flyttekasser og all flytteemballasje via vår samarbeidspartner Klar Kasse. De leverer gratis og tilbyr alt innen flytteemballasje til en rimelig pris. Se https://klarkasse.no/ for bestilling og mer informasjon. Klar Kasse leverer i Oslo, Drammen og alle plasser imellom. Dette kan også bestilles direkte via Topp Transport & Flyttebyrå.

Pakkemateriell

Basert på lang erfaring i flyttebransjen vet vi at bruk av pappesker til flytting kan by på noen utfordringer. Ved regn og snø kan pappesker bli våte og miste sin funksjon, det er begrenset hvor mye vekt de tåler, de kan være vanskelige å stable sikkert i flyttebilen, og har man behov for mange esker er de tidkrevende å sette sammen.

Vi har derfor en samarbeidspartner med Klar Kasse AS, som leier ut og selger solide flyttekasser av høy kvalitet.

Kassene har også andre tilleggsfunksjoner som inndelere til glass og tallerkener som gjør pakkingen enklere. Kassene leveres gratis på døren, og hentes hvor du vil, når du vil, gratis. Leie av flyttekasser fra Klar Kasse er som regel rimeligere enn kjøp av pappesker.

Hvordan Klar Kasse fungerer:

1. Bestill en flyttepakke som passer til din flytting. Du kan leie kassene så lenge du ønsker
2. Klar Kasse leverer kassene hjem til deg eller ditt kontor, gratis.
3. Du pakker og flytter selv/bruker flyttebyrå
4. Når du er ferdig med å pakke ut henter Klar Kasse flyttekassene fra ditt nye hjem/kontor, gratis.

Den enkleste, rimeligste og mest miljøvennlige måten å pakke ned ditt hjem eller kontor.

kasse open