KONTORFLYTTING
Shadow
Slider

Kontorflytting

Topp Transport & Flyttebyrå har lang erfaring med å flytte kontorer, skoler, barnehager og andre typer arbeidsplasser. Vi jobber tett med deg eller din prosjektleder for å legge en god plan og sikre at flytteprosjektet blir gjennomført slik du ønsker det, til riktig tid og riktig pris.

Et vellykket flytteoppdrag handler først og fremst om god kommunikasjon der målet er å minimere avbrudd i den daglige driften så lite så mulig. God planlegging er derfor en stor del av jobben.

Vårt mål er at deres kontorflytting i Drammen eller Oslo skal skje så ryddig og raskt så mulig. I samarbeid med dere har vi har vi på forhånd laget en oversikt over flyttegodset. Vi har flyttebiler og mannskap klare for alle typer prosjekter, og vi tilpasser både transportmidler og arbeidskraft etter kontorflyttinges størrelse og omfang. Vi medbringer nødvendig verktøy slik at vi er klare til demontering/montering hvis det er behov for det.

Utgangspunktet vårt er enkelt: Levere kvalitet slik at deres bedrift med samvittighet vil anbefale oss videre til både kollegaer, samarbeidspartnere og leverandører.

Planlegger din bedrift kontorflytting i Drammen eller Oslo? Vi anbefaler å bruke vårt flytteforespørselskjema eller å ringe oss, så sender vi tilbud i løpet av kort tid. Vi tilbyr også gratis og uforpliktende befaring.

Vi står klare og tar oppdrag mandag-søndag.