Slider

Flytting

Vi er et flyttebyrå lokalisert sentralt i Drammen. Vi tilbyr alle typer flyttetjenester for private og bedrifter i hele Norge. Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler. Alle møbler blir emballert med flyttetepper på flyttebilen før transport, og blir presist plassert i ny bolig etter kundens ønske.

Topp Transport & Flyttebyrå vet at flytting kan være en tung og tidkrevende jobb og at du ikke overlater dine eiendeler til hvem som helst. Topp Transport & Flyttebyrå har helt siden vi startet i 2009 tatt våre kunder på alvor og utøver god service og forståelse ved flytting. Vi kommer tidsnok og godt forberedet til alle våre oppdrag med nødvendig utstyr og hjelpemidler.

Flyttebiler

Vi har flyttebiler i flere størrelser, som vi velger ut for hvert enkelt oppdrag. Alle våre flyttebiler har løftelem. Dette forenkler lasting og lossing, samt reduserer risiko for skade på gods og personer. Alle lastebilene våre er utsyrt med nødvendig sikringsutsyr, slik som flyttetepper, stropper, godsstenger og annet utsyr som er viktig for å unngå skader under transport. Overdreven bruk av flyttetepper er innarbeidet for å unngå skader. Alle våre flyttebiler har godstransportløyve og godsansvarsforsikring, og alle sjåfører er jevnlig oppdatert med yrkessjåførkurs i regi av statens vegvesen. Dette er en trygghet for deg som kunde og et bevis på at du har valgt en seriøs aktør.

Bæremetoder:

Alle ansatte i Topp Transport & Flyttebyrå har fått god opplæring og gjennomgang i sikre bæreteknikker. Dette er innarbeidet for å unngå skade på gods og personell. Vi bærer ofte og gjerne for hånd, men benytter oss også av bæreseler, sekketraller, skyvetraller og møbeltraller.

Geografiske områder:

Topp Transport & Flyttebyrå utfører flyttinger i hele Norge. Vi har jevnlig flyttinger til/fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Molde, Haugesund, Ålesund, Stockholm osv. Uansett hvor du skal flytte i Norge og Sverige, er vi klare til å hjelpe deg!

Prisinformasjon

Vi tilbyr konkurransedyktige priser. Topp Transport & Flyttebyrå er flinke på utgiftsdelen, noe som gjør at vi kan holde prisene nede. Team på 3-4 mann blir oftest brukt. Dette blir tilpasset etter dine ønsker og etter forhold omkring oppdragets omfang som etasjer, adkomst med flyttebil, og volum som skal flyttes. Fastpris brukes oftest ved lengre turer. Ta kontakt for tilbud.

Vi tar oppdrag mandag - søndag!

Vil du vite mer om hvordan du kan gjøre din flytting enda mer effektiv og spare deg selv for både tid og penger? Les mer