Flyttebyrå drammen
Shadow

Flyttebyrå Drammen

Hvis du leter etter et rimelig flyttebyrå du kan stole på for å håndtere ditt flyttelass, er Topp Transport & Flyttebyrå her for å hjelpe deg. Som en familieeid bedrift forstår vi at det som betyr mest i vårt fag, er tillit og service. Dette er våre kjerneverdier. Flyttemannskapet vårt forstår hvor stressende flytteprosessen kan være og hvor viktig det er at eiendelene dine kommer trygt og i tide. Vi gjør det vi kan for at flyttingen skal oppleves så stressfri som mulig. Våre kunder er meget tilfreds med vår jobb, og legger spesielt vekt på vår effektivitet og service under oppdraget. Overdreven bruk av pledd er innarbeidet for å unngå skader. 

Hvis du har spørsmål, eller du lurer på om Topp Transport & Flyttebyrå kan hjelpe deg, så er vi tilgjengelig for en uforpliktende samtale. 

Råd til deg som skal flytte 

Meld adresseendring på Posten. Gi beskjed til Posten for å sikre at posten blir levert til din nye adresse. Dette gjør du via Postens adressesider. Posten sender også melding til Folkeregisteret om du krysser av for dette

Meld fra til Folkeregisteret om at du skal flytte. Når meldingen er registrert, vil blant annet fastlegen, banken og mobilselskapet ditt få beskjed. Må du bytte fastlege, gjør du det på Nav under https://minhelse.helsenorge.no/bytte-fastlege?

Bruk Fretexposen til å gi bort klær. Uansett hvor i landet du bor, har du nå mulighet til å gi til Fretex. Du kan sende det du har til overs av klær med Fretexposen som du finner på Posten.

Når du skal flytte må du huske å si opp nettleie og strømleverandør der du flytter fra, og bestille nytt der du flytter til. Dette gjør du for å unngå å betale strøm for et sted du ikke bor.

De som tar over din gamle bolig, tar også over strømmen din. Hvis de ikke har en avtale, må du betale. Dette kan bety veldig høye strømregninger etter at du har flyttet. Sjekk med megleren din hvilke avtaler som har blitt inngått. Bli enige med de som kjøper boligen din om når du skal slutte å betale og de skal begynne.

Husk at det ikke er nødvendig å ta imot strømavtalen megler tilbyr. Det er ingen selvfølge at denne er rimeligst. Du kan når som helst inngå en ny strømavtale. Oversikt over kraftleverandører og deres priser finner du på Forbrukerrådets sine internettsider, strømpris.no. Hvis du er fornøyd med den strømavtalen du har, bør du ta kontakt og be dem overføre avtalen så fort som mulig.

Du har kanskje tenkt på om du trenger en boligselgerforsikring, tidligere kalt eierskifteforsikring?

Ifølge DNB Eiendom er du ansvarlig i fem år etter et salg av bolig for vesentlig skjulte feil ved boligen. Dette ansvaret er objektivt, på den måten at du er ansvarlig uten at du trenger å ha skyld i skadene. En boligselgerforsikring er en ansvarsforsikring som du kan kjøpe for å sikre deg mot slike krav. Du kan lese mer om dette her

Trenger du flyttebyrå i Drammen eller Oslo? Fyll inn skjema Flytteforespørsel og motta tilbud på din mail

Les mer