Slider

Flyttevask Drammen

Selve flyttingen er ofte en slitsom jobb, og etter at flyttefolkene har lastet ferdig og dratt så venter flyttevasken. For at du skal kunne dra til ditt nye hjem og starte utpakkingen der, tilbyr vi deg å utføre flyttevasken. Denne tjenesten utfører vi på en profesjonell måte, og til en på forhånd avtalt pris.

Fornøydgaranti 

Vi gir deg en garanti slik at du skal slippe å bekymre deg for om vasken av huset eller leiligheten skal bli godkjent av ny eier eller av utleier. Om de har noe å utsette på jobben vil vi sørge for at dette blir rettet opp slik at du kan konsentrere deg om eventuell utpakking og andre oppgaver i ditt nye hjem. Man ønsker ikke å måtte bekymre seg for hjemmet man avleverer, men ønsker at dette kan gjennomføres knirkefritt og i henhold til en kvalitet man selv kan gå god for. Når denne jobben er profesjonelt utført av oss kan vi garantere at dette er en oppgave du kan stole på at vi har utført proesjonelt.

I en flytteprosess er det en stor fordel å ha en garanti for jobben som er gjort med rengjøringen. En garanti gjør at du ikke trenger å tenke på denne delen av prosessen. Vil du likevel sjekke at alt er slik du forventer når du overleverer leiligheten, så tar vi gjerne en befaring med deg før boligen skal overleveres. Dette kan vi spesifikt avtale om det er ønskelig.

Flyttevask som inngår i standard pristilbud:

* Rengjøring av dører og lister
* Rengjøring av wc og bad
* Rengjøring av stikkontakter og lysbrytere
* Vasking av gulv
* Grundig støvsuging av tepper
* Vindusvask, utvendig/innvendig. Forutsetter adkomst m gardintrapp
* Rengjøring av alle skap og skuffer på kjøkken, innvendig/utvendig
* Rengjøring av alle skap og lignende
* Tørrmopping av vegger og tak

Eventuelle tillegg i pris:

* Bod, balkong og lignende.
* Hvitevarer.