Slider

Topp Transport & Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet i Drammen. Vi har siden vi startet opp i 2009 utviklet oss til å bli en betydelig aktør i Drammen så vel som det nasjonale markedet for flyttetjenester. Vi kvalitetsikrer alle våre oppdrag ved å bruke egne ansatte og egne flyttebiler. Å flytte med oss skal være en trygg og god opplevelse.

Noe av det viktigste du må vurdere når du søker etter flyttebyrå Drammen er erfaring. Hvis du velger et flyttebyrå som er uerfarne, uten godstransportløyve som stiller med varebiler for å frakte ditt flyttelass risikerer du at flyttingen blir dyrere og tar langt mer tid enn det trenger å gjøre, i tillegg til at det er stor risko for skade på flyttelass. Timeprisen er mindre med varebiler som de fleste flyttebyråer i dag opererer med, men hvis man må kjøre mange turer frem og tilbake, vil man komme bedre økonomisk ut av det ved å benytte deg at et flyttebyrå som stiller med lastebil der hele flyttelasset får plass i en tur. Det er også tryggere å frakte innbo i lastebil da det er mer plass til å stable tryggere. I våre lastebiler har vi flyttetepper, traller, stropper og annet lastsikringsutstyr som er nødvendig for at flyttingen skal utføres trygt. Alle våre flyttebiler har løftelem. En flyttebil med løftelem forenkler lasting og lossing, samt reduserer risiko for skade på gods og personer.

Vi har gjort viktige investeringer i biler og utstyr, men ikke minst er vi meget bevisste i forhold til å rekruttere vår viktigste ressurs - våre medarbeidere. Et viktig prinsipp hos oss er at vi kun benytter oss av våre egne faste ansatte, og flyttebiler som vi selv eier. Vi opererer ikke med underleverandører og innleide biler. Dette sikrer kontinuitet, og gjør oss i stand til å kvalitetssikre våre oppdrag på en meget god måte.

Alle våre flyttebiler har godstransportløyve og godsansvarsforsikring, og alle sjåfører er jevnlig oppdatert med yrkessjåførkurs i regi av statens vegvesen. Dette er en trygghet for deg som kunde og et bevis på at du har valgt en seriøs aktør.

Trenger du flyttebyrå i Drammen eller Oslo? Fyll inn vårt flytteforespørselskjema her så får du tilbud i løpet av kort tid

Vi fra Topp Transport & Flyttebyrå ser frem til å høre i fra deg!

 

flyttebyra-drammen
flytting
flyttebyra-i-drammen
flyttehjelp-drammen
flyttefirma
flyttetjenester for private og bedrifter i drammen og oslo
planlegg bedriftsflytting i god tid
Vi hjelper store og små bedrifter med å flytte
Topp Transport & Flyttebyrå hjelper deg med å flytte
stor lastebil klar til flytteoppdrag