Våre tjenester

 • Flytting for private og bedrifter
 • Full pakking av innbo, og utpakking på ny adresse
 • Bortkjøring av gamle eiendeler
 • Flyttevask
 • Nødvendig emballasje
 • Demontering, montering av møbler og annet
 • Lagring 
 • Gratis råd og veiledning

Topp Transport & Flyttebyrå

Vi påtar oss alle flytteoppdrag. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud, med et raskt prisoverslag så finner vi den løsningen som passer best for deg eller din bedrift

Vi tilbyr konkurransedyktige priser. Topp Transport er flinke på utgiftsdelen, noe som gjør at vi kan holde prisene nede. I tillegg til konkurransedyktige priser garanterer vi varsom og sikker håndtering av ditt innbo. 

Det er viktig å være klar over at flyttebyråets ansvar for skader er begrenset. Det vil derfor være lurt å tegne en egen flytteforsikring. Denne vil sørge for at du får en god erstatning hvis uhellet skulle være ute. Best pris får du gjennom dit eget forsikringsselskap.

Flytting

Vi er total leverandør av alle typer flyttetjenester for private og næringslivet. Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler. Alle møbler blir emballert med flyttetepper på flyttebilen før transport, og blir presist plassert i ny bolig etter kundens ønske. Topp Transport & Flyttebyrå vet at flytting kan være en tung og tidkrevende jobb og at du ikke overlater dine eiendeler til hvem som helst. Topp Transport & Flyttebyrå har helt siden vi startet i 2009 tatt våre kunder på alvor og utøver god service og forståelse ved flytting. Vi kommer tidsnok og godt forberedt til alle våre oppdrag, med nødvendig utstyr og hjelpemidler. Vi tilbyr også GRATIS konsultasjon/befaring. Hvis du har spørsmål, eller du lurer på om Topp Transport & Flyttebyrå kan hjelpe deg, så er vi tilgjengelig for en uforpliktende samtale.

Flyttevask

Selve flyttingen er ofte en slitsom jobb, og etter at flyttefolkene har lastet ferdig og dratt så venter rengjøring av huset. For at du skal kunne dra til ditt nye hjem og starte utpakking der, tilbyr vi deg å utføre flyttevasken. Denne tjenesten utfører vi på en profesjonell måte, og til en på forhånd avtalt pris. Ta kontakt for tilbud! Vaskepersonalet har med alt av vaskemidler og utstyr.

Pakking

Vi kan gjøre hele flyttejobben for dere, men dersom dere vil gjøre hele eller deler av jobben selv, så kan alt av pakkeutstyr, pappesker, bobleplast, tape, silkepapir, garderobeesker etc. kjøpes hos oss. Dette kan fraktes til deres bolig eller kontor i god tid før flyttingen. Skal vi stå for pakking og merking, så kommer vi med nødvendig emballasje og pakker alt som er i skuffer og skap. Vi merker hver eske med hva den inneholder og hvilket rom den kommer fra slik at det blir enkelt å plassere den i riktig rom når man skal levere flyttelasset. Vi kan bistå med hel eller delvis utpakking av flyttegodset når det har ankommet ditt nye hjem Vi kan også etter avtale kjøre bort papir, papp og annet som ønskes kastet etter flyttingen. 

Flyttekasser

Basert på lang erfaring i flyttebransjen vet vi at bruk av pappesker til flytting kan by på noen utfordringer. Ved regn og snø kan pappesker bli våte og miste sin funksjon, det er begrenset hvor mye vekt de tåler, de kan være vanskelige å stable sikkert i flyttebilen, og har man behov for mange esker er de tidkrevende å sette sammen. Vi har derfor en samarbeidsavtale med Klar Kasse AS, som leier ut og selger solide flyttekasser av høy kvalitet. Kassene har også andre tilleggsfunksjoner som inndelere til glass og tallerkener som gjør pakkingen enklere. Kassene leveres gratis på døren, og hentes hvor du vil, når du vil. Leie av flyttekasser fra Klar Kasse er som regel rimeligere enn kjøp av pappesker. I tillegg får alle kunder av Topp Transport en rabatt på 10% av normalpris på leie og kjøp av kasser, kontakt oss for rabattkoden. Se www.klarkasse.no for mer info og bestilling.

Forsikring

Den forsikring Topp Transport & Flyttebyrå kan oppnå, er underlagt internasjonale regler om ansvar for gods under transport og som begrenser erstatningsansvaret til kr 1.200,- pr m3. Vi er på denne måten underforsikret i de fleste tilfeller, og ute av stand til å påta oss det reelle ansvar for godsets faktiske verdi, hva enten bedriften er skadevolder eller skaden har andre årsaker. Partene avtaler derfor at flyttebedriftens erstatningsansvar og regressrisiko for kundens verdier også overfor kundens forsikringsselskap skal være begrenset til kr 1.200,- pr m3. Flyttebyråenes godsansvarsforsikring trer i kraft når den totale skaden har verdi over kr 10 000. Skader på verdier under 10 000 dekkes ikke av godsansvarsforsikring eller flyttebyrå.

Pga. Topp Transport & Flyttebyrå sin begrensede evne til å påta seg erstatningsansvar slik det er beskrevet I dette punktet, råder vi derfor alle kunder til å tegne en transportforsikring for sitt eget flyttegods. 

Transportforsikring kan tegnes via vår samarbeidspartner, Tryg forsiking. Tlf: 915 04040

Tryg forsikring logo

Lagring

Vår partner City Self-Storage tilbyr sikker og fleksibel gjør-det-selv lagring både for private og bedrifter. Når du leier lagerplass hos dem får du et lagerrom som er rent, tørt og uten innsyn. De tilbyr egne lagerrom i størrelser fra 0,5m2 og oppover. Kundene deres har alle forskjellige behov og leier lagerplass ifra en måned til flere år -alt etter eget ønske.

Deres tilpassede lokaler er sikret og koblet til alarm hele døgnet -365 dager i året. Og et adgangssystem med personlig kode og videoovervåkning gir dem full kontroll på hvem som bruker lageret til enhver tid. 

CitySelf

Deres avdelinger:

 • Alnabru Minilager
 • Billingstad Minilager
 • Colosseum Minilager
 • Haugenstua Minilager
 • Helsfyr Minilager
 • Majorstua Minilager
 • Ryen Minilager
 • Torshov Minilager
 • Drammen Minilager
 • Mastemyr Minilager
Tlf: 810 12345